Politikerne skal i marken

NOTE: Landbrugets problemer med at overholde kravet om at mindske pesticidforbruget, får nu Dansk Landbrug til at invitere Folketingets Miljøudvalg og Fødevareudvalg ud på markvandring.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
Den 25. august er medlemmerne af Folketingets Miljøudvalg og Fødevareudvalg inviteret på markvandring af Dansk Landbrug.

Landmændene har problemer med at overholde Pesticidplanen, hvor Landbruget har forpligtet sig til at reducere brugen af pesticider frem mod 2009.

I bussen fra Axelborg vil viceformand i Dansk Landbrug, Henrik Høeg, sidde klar til at forklare politikerne om baggrunden for de problemer, som landmændene har med at nedbringe pesticidforbruget.

Senest har Henrik Høeg i Altinget gjort opmærksom på, at de stramme regler for kvælstof-tildelingen bevirker, at planterne er unaturligt svage, hvilket gør at landmændene må bruge flere pesticider til at holde ukrudtet nede.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024