Vesselbo: Venstre holder ord

DF truede tirsdag med at lade aftalen om 8000 nye sommerhuse falde, hvis ikke de fik indflydelse på placeringen. Venstre forsikrer, at forligspartierne skal have indflydelse. Men i sidste ende er det op til miljøministeren, hvem der bestemmer.
Marie Andergren

Vi lægger meget vægt på at holde ord. Vi lavede en aftale med forligspartierne, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne, om at de skal være involveret. Det er ikke embedsmændene, der skal bestemme, hvor sommerhusene skal bygges.

Eyvind Vesselbo (V)
Formand for Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg
Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, får nu opbakning fra det ene af de to regeringspartier: Venstre.

Partiets miljøordfører, Eyvind Vesselbo, understreger, at forligspartierne bag udstykningen af 8000 nye sommerhusgrunde, skal have indflydelse på, hvor i landet grundene skal placeres.

"Vi lægger meget vægt på at holde ord. Vi lavede en aftale med forligspartierne, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne, om at de skal være involveret. Det er ikke embedsmændene, der skal bestemme, hvor sommerhusene skal bygges," siger Eyvind Vesselbo (V) til Altinget.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024