Lisbeth Bech-Nielsen
spørger
Nicolai Wammen

Lisbeth Bech-Nielsen (SF) spørger finansministeren, Nicolai Wammen, hvordan de 50 årsværk, som Finansministeriet skal levere ud af de i alt 1.000 årsværk, som regeringen foreslår nedlagt i staten, fordeler sig på henholdsvis departementet, styrelser m.v.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 191, Spørgsmål 66
Vil ministeren oplyse, hvordan de 50 årsværk, som Finansministeriet skal levere ud af de i alt 1.000 årsværk, som regeringen foreslår nedlagt i staten, fordeler sig på henholdsvis departementet, styrelser m.v.? Endvidere bedes oplyst om yderligere årsværk nedlægges inden for Finansministeriet ressort af andre årsager, og i så tilfælde hvor mange og hvordan de fordeler sig på henholdsvis departementet, styrelser m.v. Svaret bedes leveret i en tabel opdelt på henholdsvis departement, styrelser m.v. med en procentvis anvisning af stigning/fald i antal årsværk. Der henvises til faktaark ”Regeringens oplæg til politisk prioriteret opgavebortfald på FFL25” offentliggjort den 30. august 2024 på Finansministeriets hjemmeside.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024