Louise Schack Elholm
svarer
Morten Bødskov

Louise Schack Elholm (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om ministeren vil redegøre for de provenumæssige konsekvenser således, at barnløse kan overdrage deres virksomhed til søskende og søskendes børn på samme skattemæssige vilkår som forældre i dag kan overdrage til børn og børnebørn

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 76, Spørgsmål 19
Vil ministeren redegøre for de provenumæssige konsekvenser ved en ændring af L 76 således, at barnløse kan overdrage deres virksomhed til søskende og søskendes børn på samme skattemæssige vilkår som forældre i dag kan overdrage til børn og børnebørn?

Svar fra fredag den 13. december 2019
En udvidelse, der alene omfatter barnløses mulighed for at overdrage deres virksomhed til søskende og søskendes børn, skønnes umiddelbart at være forbundet med et beskedent mindreprovenu. Vurderingen vil skulle konsolideres.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024