Louise Schack Elholm
svarer
Morten Bødskov

Louise Schack Elholm (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om et ændringsforslag, der sikrer, at søskendebørn m.v. undtages fra tillægsboafgiften ved overtagelse af en familieejet virksomhed

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 76, Spørgsmål 66
Vil ministeren stille ændringsforslag, der sikrer, at søskendebørn m.v. undtages fra tillægsboafgiften ved overtagelse af en familieejet virksomhed, så de alene betaler 15 pct. i afgift, som nævnt af Radikales skatteordfører under 1. behandling af lovforslaget? I benægtende fald bedes ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag herom.

Svar fra fredag den 13. december 2019
Regeringen ser på mulighederne for, at søskendes børn og deres afkom kan været omfattet af bo- og gaveafgiften på 15 pct. ved overtagelse af en familiejet virksomhed, når arvelader eller gavegiver ikke efterlader sig afkom.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024