Udvalget
svarer
Morten Bødskov

Skatteudvalget spørger skatteministeren, Morten Bødskov, hvorfor det ikke er muligt at redegøre for, hvordan fordelingen af årlige generationsskifter er i forhold til landsdele og størrelse af virksomhed

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 76, Spørgsmål 68
Ministeren bedes forklare, hvorfor det ikke er muligt at redegøre for, hvordan fordelingen af årlige generationsskifter er i forhold til landsdele og størrelse af virksomhed, når der tilsyneladende er oplysninger, der muliggør en vurdering?

Svar fra fredag den 13. december 2019
Skatteministeriet kan ikke automatisk udsøge oplysninger om de erhvervsvirksomheder, der er overdraget med bo- og gaveafgift. Derfor vil det kræve et større arbejde at tilvejebringe et datagrundlag, der kan muliggøre en opgørelse af fordelingen af de årlige generationsskifter i forhold til landsdele og størrelse af virksomhed.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024