Jette Ryde Gottlieb
svarer
Peter Hummelgaard

Jette Gottlieb (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om ændringsforslag om deling af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 66, Spørgsmål 2
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, så den del af lovforslaget, der vedrører lov om en aktiv beskæftigelsesindsats udgør det ene lovforslag og den del af lovforslaget vedrørende lov om arbejdsmiljø udgør det andet forslag? Vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?

Svar fra mandag den 6. december 2021
”Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, så den del af lovforslaget, der vedrører lov om en aktiv beskæftigelsesindsats udgør det ene lovforslag og den del af lovforslaget vedrørende lov om arbejdsmiljø udgør det andet forslag? Vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?” Svar:

Jeg kan oplyse, at jeg forud for fremsættelsen af lovforslaget har fået tilslutning fra både aftalekredsen bag (S, V, DF, RV, SF, K, ALT, LA), til at fremsætte ændringerne vedrørende lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og lov om arbejdsmiljø i et samlet lovforslag.

Jeg ønsker derfor ikke at stille ændringsforslag om deling af lovforslaget. Beskæftigelsesministeriet har af den grund ydet teknisk bistand til udarbejdelsen af et sådant ændringsforslag. Det vil kunne formuleres som foreslået i det vedlagte bilag.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024