Karina Adsbøl
svarer
Pernille Rosenkrantz-Theil

Karina Adsbøl (DD) spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, hvordan loven virker ift. såvel administration, øvrige bevillinger til samme personkreds, den syge og de pårørende?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 63, Spørgsmål 1
Vil ministeren redegøre for, om ministerens bemærkninger under lovforslagets 1. behandling om mulighederne for at udbrede principperne fra L 63 til andre områder, giver anledning til at overveje at fastsætte en evaluering af, hvordan loven virker ift. såvel administration, øvrige bevillinger til samme personkreds, den syge og de pårørende?

Svar fra tirsdag den 11. april 2023
”Vil ministeren redegøre for, om ministerens bemærkninger under lovforslagets 1. behandling om mulighederne for at udbrede principperne fra L 63 til andre områder, giver anledning til at overveje at fastsætte en evaluering af, hvordan loven virker ift. såvel administration, øvrige bevillinger til samme personkreds, den syge og de pårørende?” Svar:

Jeg ser med stor interesse frem til at følge, hvordan den nye bestemmelse kommer ud at virke i praksis, når bestemmelsen er trådt i kraft.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet vil derfor indsamle erfaringer fra de forskellige aktører, når bestemmelsen er implementeret i praksis.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024