Bliv abonnent

Prøv Altinget gratis og uforpligtende i 14 dage

Få adgang til et eller flere af vores 29 nichemedier om dansk politik. Tilmeld dig her på siden eller kontakt os på [email protected] eller 33 34 35 40 for at høre mere.

  • Adgang til alle låste artikler på de valgte nicher
  • Nyhedsbreve som giver overblikket indenfor dit område
  • Nyheder, baggrund, analyser, debat, portrætter og navnenyt

Vælg dine nicher

Arbejdsmarked

Vi holder dig opdateret på de dagsordener og den politik, som sætter retningen på beskæftigelsesområdet. Vores læsere er blandt andet ansatte i ministerier, kommuner, fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer

14 dages gratis prøveperiode

Arktis

Dækker udviklingen i Arktis med fokus på rigsfællesskabet, udenrigs- og sikkerhedspolitik, erhverv, infrastruktur og klima. Målgruppen er især myndigheder, virksomheder, universiteter og interesseorganisationer.

14 dages gratis prøveperiode

By og Bolig

Dækker politik fra Christiansborg og EU, der har indflydelse på byggeriet og danskernes boligforhold. Vi henvender os til virksomheder, kommuner, almene boligforeninger, beslutningstagere og aktører inden for byggeriet.

14 dages gratis prøveperiode

Børn

Dækker politik fra Christiansborg og kommunerne, der påvirker daginstitutioner, børn og familiers hverdag i Danmark. Vi henvender os til alle aktører, der har med børn, institutioner og børneliv at gøre.

14 dages gratis prøveperiode

Christiansborg

Giver med især analyser, unikke tal og interview indblik i vælgerhavet, partierne og de store linjer i dansk politik. Målgruppen er alle, der arbejder med politik og interessevaretagelse.

14 dages gratis prøveperiode

Civilsamfund

Dækker vilkårene for civilsamfundets udfoldelse, foreninger og frivillighed. Vi henvender os til aktører i civilsamfundet, beslutningstagere, myndigheder og andre, der samarbejder med civile aktører.

14 dages gratis prøveperiode

Digital

Dækker politik fra Christiansborg og EU om data og rammer for digitalisering. Vi henvender os til virksomheder, organisationer og myndigheder med interesse for den digitale udvikling.

14 dages gratis prøveperiode

Embedsværk

Dækker embedsmændenes rolle og udviklingen i de statslige myndigheder – og den politiske debat om begge dele. Vi henvender os til embedsfolk, myndigheder, virksomheder og andre med snitflader til centraladministrationen.

14 dages gratis prøveperiode

Energi og Forsyning

Henvender sig til alle, der arbejder med energi, affaldshåndtering og vandforsyning, og som vil følge de politiske kampe og beslutninger på områderne.

14 dages gratis prøveperiode

Erhverv

Dækker den Christiansborg- og EU-politik, som påvirker erhvervslivet. Vi henvender os til virksomheder, styrelser, erhvervsorganisationer og alle, der beskæftiger sig med danske selskabers rammevilkår.

14 dages gratis prøveperiode

Etik og Tro

Dækker politik om etiske spørgsmål samt om kirke og tro. Målgruppen er især ansatte og frivillige ved folkekirken og andre trossamfund, uddannelsesinstitutioner, myndigheder, beslutningstagere og relevante personer i sundhedsvæsenet.

14 dages gratis prøveperiode

EU

Dækker gennem nyheder, analyser, baggrund og debat europæisk politik set fra både Bruxelles og Christiansborg. Vi skriver til alle, der arbejder med EU, eller bare er interesserede i, hvad der sker i EU-hovedstaden og omegn.

14 dages gratis prøveperiode

Fonde

Skriver om tendenser, der præger fondene og deres relationer til civilsamfund, myndigheder og politik. Vi er for fonde, organisationer, rådgivere, beslutningstagere, eksperter og aktører, der påvirkes af eller samarbejder med fonde.

14 dages gratis prøveperiode

Forskning

Dækker politik fra Christiansborg og EU, der påvirker forskning og videregående uddannelser i Danmark. Vi henvender os til alle aktører, der har med forskning og uddannelse at gøre, for eksempel myndigheder, virksomheder, regioner, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

14 dages gratis prøveperiode

Forsvar

Dækker dansk forsvars- og sikkerhedspolitik og er især henvendt til relevante ministerier, styrelser og myndigheder, Forsvaret, forsvarsindustrien, interesseorganisationer, universiteter og ambassader.

14 dages gratis prøveperiode

Fødevarer

Dækker politik fra Christiansborg og EU, der påvirker den danske fødevaresektor. Vi henvender os især til producenter, detailkæder, grønne organisationer, forbrugerrepræsentanter, myndigheder og beslutningstagere.

14 dages gratis prøveperiode

Hovedstaden

Dækker især politik i København og national politik, der påvirker hovedstaden. Vi er især for virksomheder, myndigheder, institutioner, interesseorganisationer, beslutningstagere og andre med særlig relation til eller interesse for udviklingen i hovedstaden.

14 dages gratis prøveperiode

Idræt

Dækker idrætspolitik med betydning for dansk idræt og danske aktører. Målgruppen er især store idrætsorganisationer, specialforbund, universiteter og kommuner.

14 dages gratis prøveperiode

Klima

Henvender sig til alle, der arbejder med klimapolitik og hvordan vi skal realisere klimamålene, hvad enten det er politisk arbejde, i organisationer, tænketanke, konsulenter, centraladministrationen, uddannelsesinstitutioner, kommuner eller i virksomheder.

14 dages gratis prøveperiode

Kommunal

Dækker krydsfeltet mellem kommunerne, Folketinget og Slotsholmen med særligt fokus på den kommunale økonomi. Målgruppen er især kommunale politikere og ledere samt de mange aktører med strategisk interesse i kommunernes rammevilkår.

14 dages gratis prøveperiode

Kultur

Går i dybden med vilkårene for kulturlivet. Vi henvender os til den professionelle, som har behov for at følge udviklingen af ny kulturpolitik fra udspil og høringsfase til forlig og implementering.

14 dages gratis prøveperiode

Maritim

Dækker politik fra Christiansborg, EU og FN, der påvirker det blå Danmark. Vi henvender os til maritime aktører, især virksomheder, havne, myndigheder, kommuner og andre beslutningstagere.

14 dages gratis prøveperiode

Miljø

Følger dansk og europæisk miljølovgivning - både når lovene forberedes, vedtages og implementeres. Vi skriver primært til organisationer, myndigheder, kommuner og fagpersoner.

14 dages gratis prøveperiode

Social

Dækker de store politiske dagsordener på Christiansborg og i EU, der påvirker socialområdet i Danmark. Vi skriver til organisationer, myndigheder, kommuner, fagpersoner og andre, der har en interesse i de politiske beslutninger på området.

14 dages gratis prøveperiode

Sundhed

Dækker tendenser og politik i kommuner, regioner og på Christiansborg, der vedrører sundhedsvæsenet. Vi skriver til politikere, embedsfolk, ledere og andre, som følger sundhedsområdet.

14 dages gratis prøveperiode

Transport

Dækker politik fra Christiansborg og EU, der påvirker transportsektoren. Vi henvender os til transportaktører, herunder myndigheder, kommuner, virksomheder og andre beslutningstagere.

14 dages gratis prøveperiode

Uddannelse

Dækker skole- og uddannelsespolitik i dybden. Vi laver journalistik til politikere, fagfolk, ledere, aktører og praktikere med interesse for uddannelsesdagsordenen.

14 dages gratis prøveperiode

Udvikling

Vi skriver om dansk udviklingspolitik til professionelle aktører på området. Det vil sige, at vi dækker prioriteringen af den danske bistand tæt med blik for, hvad det betyder for ngo’er og modtagerlande.

14 dages gratis prøveperiode

Ældre

Følger ældrepolitik i kommuner, regioner, Folketinget og regeringen. Vi er især for politikere, embedsmænd i stat, kommuner og regioner, interesseorganisationer, fagforbund, pensionsselskaber, plejehjem, erhvervsorganisationer og leverandører af ældrevelfærd og -teknologi.

14 dages gratis prøveperiode
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024