Kommunalt arbejde - hvor hjertet er med

NOTE: Som indspark i debatten om arbejdet i den kommunale sektor har to kommuner udgivet hæfter med gode historier fra dagligdagen.
Henrik Theil
Køge Kommune fik dokumenteret de første 100 dage af den nye kommunes liv i fotos, og et udpluk af dem er nu samlet i bogen "Drivkraft" med seks historier om, hvad der skaber gode arbejdspladser.

"Jeg er fascineret og stolt over det engagement og den faglighed, jeg gang på gang møder hos eksempelvis skolelæreren, pædagogen og hjemmehjælperen," siger Køges borgmester Marie Stærke (S) til bladet Danske Kommuner.

Hun ser bogen som en modvægt til offentlighedens fokus på fejl og mangler, fordi "Drivkraft" bidrager med fortællinger fra den kommunale hverdag, som inspirerer og skaber ny energi.

I Halsnæs Kommune har medarbejdere i ældreplejen udgivet bogen "Hverdagsfortællinger fra Hjemmeplejen". En udløber af et projekt om værdier i den nye kommune, og hvad der gør, at man er glad, når man går hjem.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024