Nyt netværk for integration

NYHED: Udveksling af best practice-eksempler på integrationsområdet er hjørnestenen i nyt integrationsforum, der markedsføres af virksomheden Samuelsen.
Erik Holstein

Efter konferencen "Integration - et spadestik dybere" i slutningen af januar søsætter kursus- og netværksformidlerne "Samuelsen" nu et Netværk for Integration. Netværket skal gå i dybden med nogle af de problematikker, der står øverst på den integrationspolitiske dagsorden.

Programmet for netværksgruppens syv årlige møder sammensættes af gruppen selv i samarbejde med Samuelsen på det første indledende informationsmøde den 13. april.

Netværket skal være et forum for kompetenceudvikling og erfaringsudveksling på tværs af de forskellige institutioner i den danske integrationssektor. Det er målet, at netværket kommer til at bestå af en blanding af embedsmænd, politikere, repræsentanter for integrationsråd og medarbejdere i interesseorganisationer og institutioner.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024