Undervisning i sprogcenter

2/5-06: Har et sprogcenter lov til at fakturere direkte til en omegnskommune, når sprogcentret har undervist en borger fra den pågældende kommune, spørger Louise Frevert (DF).
Dokumentation
Spørger: Louise Frevert (DF)

Spørgsmål S 4407: Vil ministeren oplyse, om et sprogcenter har lov til at fakturere direkte til en omegnskommune, når sprogcentret har undervist en borger fra den pågældende kommune?

Begrundelse: Nogle private sprogcentre fakturerer direkte for kursister fra omegnskommunerne. Andre private sprogcentre får betaling via centerkommunen, som fastsætter, hvor stor en del af omegnskommunens betaling der skal gå videre til sprogcenteret. Sidstnævnte sprogcentre synes dermed dels generelt at have fået frataget muligheden for at konkurrere på pris og resultater, hvilket næppe kan være i overensstemmelse med dansklovens intentioner, dels at have fået frataget muligheden for at fastsætte eller forhandle sig frem til en modultakst, der afspejler sprogcenterets faktiske udgifter til undervisning af kursister fra omegnskommunerne.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024