Vardes social- og sundhedsdirektør stopper

Erling S. Pedersen, direktør for social og sundhed i Varde Kommune, stopper ved årets udgang. Kommunaldirektør Mogens Pedersen overtager det overordnede ansvar for området, indtil en afløser er fundet.

Morten Hauge Larsen

Fra udgangen af 2014 vil direktør for social og sundhed i Varde, Erling S. Pedersen, ikke længere at være at finde i kommunen. Han stopper og rejser til Norge for at genoptage sit tidligere arbejde som konsulent. Det oplyser Varde Kommune i en pressemeddelelse. 

Den afgående direktør har været ansat i kommunen siden 2008. Ud over social- og sundhed har han også arbejdet med beskæftigelsesområdet. 

“Byrådet har i indeværende periode sat fornyet fokus på vækst og udvikling. En stor og spændende strategisk udfordring, der kræver en tidshorisont, der er længere end min. Jeg er glad for at have været fuldgyldigt med i forløbet om budget 2015, som jeg mener, er et godt afsæt for den videre udvikling af organisationen til gavn for Varde Kommune,” siger Erling S. Pedersen om sin afgang. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024