Radikale fingeraftryk på arbejdsskadereform

Claus Iversen

For at få optaget nye sygdomme på fortegnelser over erhvervssygdomme skal der nu foreligge ”medicinsk dokumentation”, hvilket er et kompromis mellem mellem SR-forslaget om ”almen lægelig viden” og regeringens mere restriktive krav om lægevidenskabelig dokumentation.

Kim Sejr (R)
Socialpolitisk ordfører
Danmark har fået en tidssvarende arbejdsskadereform. Det Radikale Venstre har opnået et række markante fingeraftryk på forliget om en arbejdsskadereform.

Socialpolitiske ordfører Kim Sejr udtaler:

- ”Det er særdeles glædeligt, at vi nu har fået et bredt forlig om en arbejdsskadereform, som langt hen ad vejen har imødekommet de ønsker til en reform som indgik i SR´s eget reformforslag. Vi har holdt fast i at få et helt nyt og tidssvarende arbejdsskadebegreb – og det har vi fået”, siger de radikales socialpolitiske ordfører, Kim Sejr, ovenpå indgåelsen af forliget om arbejdsskadereformen fredag.

- ”Skadebegreberne er nu blevet forenklede og udbyggede, så de er i langt bedre overensstemmelse med den almindelige opfattelse af, hvad der er en ulykke som følge af arbejdet og hvad der er en erhvervssygdom.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024