Meddelelser om sundhed fra partierne

Tina Møller
S: Sygehuse skal have flere penge nu
Kommer der ikke flere penge nu, så vil ventetiderne stige de kommende måneder. Ventetiderne i amterne vil udvikle sig forskelligt fra amt til amt. Det vil være amter, som tager chancen og tror, at de senere får penge, men andre amter vil ikke have råd, og her vil ventetiderne stige, siger Bent Hansen.
Læs meddelelsen

V: Forfejlet S-kritik af sygehusbevillinger
"På sigt skal amterne dog gøre sig klart, at regeringen ikke hvert år kommer rendende med flere penge, hvis problemerne i virkeligheden er "systemfejl" i sygehussektoren. Det er meningen, at ventelisterne skal nedbringes inden for rammerne af de kommende års økonomiaftaler", siger Kristian Jensen.
Læs meddelelsen

K: Positiv over for kvalitetsmærkning af sygehuse
K positiv over for kvalitetsmærkning af sygehuse "Ethvert forslag, der kan være med til at udvikle kvaliteten og behandlingen i sundhedssystemet fortjener at blive kigget nærmere på." Det siger den konservative sundhedsordfører, Else Theill Sørensen.
Læs meddelelsen

KrF: Forkastelig tilladelse til stamcelleforskning
Regeringen vender ryggen til etikken, når den tillader, at befrugtede æg bruges til forskning. Det siger Kristeligt Folkepartis sundhedsordfører, Tove Videbæk.
Læs meddelelsen

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024