Altinget relanceres mandag 4. september

OM OS: Altinget relanceres for fjerde gang siden starten i 2000 ud fra kodeordene "enkelt og dybt". Ambitionen er fortsat at give de yderst loyale abonnenter en lille fordel i den stadigt hårdere kamp om politiske hensyn, bevillinger og regelvilkår.

Vores redaktionelle mål er, at vores professionelle abonnenter skal stilles lige lidt bedre i den stadigt stærkere kamp om politiske hensyn, bevillinger og regelvilkår.

Rasmus Nielsen
Altinget
Med finanslovsforslagets fremlæggelse tirsdag er den politiske sæson for alvor i gang - efteråret byder også på forandring af det danske medielandskab.

Netavisen Altinget tager handsken op og byder næste mandag den 4. september på en relancering. Vi siger velkommen til vores fjerde udtryk siden starten i 2000.

Vores abonnenter vil opleve portaler og nyhedsbreve, hvor enkelthed og dybde tilstræbes. Vi har det sidste halve år arbejdet med at forenkle/forskønne vores design og navigation, samtidig med at vi har forsøgt at give læserne adgang til endnu mere stofmæssig dybde på vores stærkt afgrænsede politiske nicheområder.


Et smugkig på Altingets nye design, den fjerde udgave siden starten i 2000. Vores kodeord er enkelt og dybt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024