Bent Hansen ser problemer ved behandlingsfrist

NYHED: Bent Hansen har aldrig lovet, at regionerne kan leve op til behandlingsfristen, når den sænkes til en måned. Det mener DF ellers.
Maria Dalby

Vi har hele tiden sagt, at vi tvivler på, at det rent fagligt og økonomisk kan lade sig gøre. Dette er noget som regeringen og Dansk Folkeparti har lovet, og vi har på intet tidspunkt givet tilsagn om, at vi kan leve op til fristen.

Bent Hansen (S)
Formand for Danske Regioner
Fakta
Sådan sagde Birthe Skaarup i sidste uge:

"Vi holder fast i beslutningen. Men vi vil gerne se, hvordan loven kommer til at fungere. Det er vigtigt, at der er kommet fokus på ventelisterne, men det skal selvfølgelig kunne lade sig gøre," siger hun.

Hun lægger også vægt på, at Bent Hansen på regionernes vegne har indgået en aftale med regeringen om at leve op til aftalen.

Kilde: Altinget Sundhed

"Det er direkte usandt, når Birthe Skaarup tager mig til indtægt for at skulle have indgået en aftale om sænkningen af behandlingsfristen," siger formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S).

Han er stærkt utilfreds med Birthe Skaarups (DF) udtalelser til Altinget  | Sundhed i sidste uge.

Han understreger, at Danske Regioner hele tiden har haft forbehold over for loven. Han er usikker på, om der overhovedet kan skaffes nok personale til at imødekomme det øgede produktionskrav.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024