Dansk Patient Sikkerheds Database

Ny lov vil fra den 1.1. 2004 systematisere anmeldelsen af utilsigtede hændelser med medicin og udstyr via ny hjemmeside www.dpsd.dk.
Sandra Schwartz
Dokumentation
Er du læge eller sygeplejerske på et sygehus? Så er du i målgruppen for en ny hjemmeside om patientsikkerhed, og så har vi brug for dig.

En ny lov vil fra den 1.1. 2004 systematisere anmeldelsen af utilsigtede hændelser med medicin og udstyr. Der er en ny hjemmeside på vej og vi har brug for nogle kommentarer til den fra læger og sygeplejersker - er teksterne til at forstå, er der det indhold man efterspørger og er det opbygget så kan finde rundt på siderne?

Alt du skal gøre er:
1: Forestil dig at du vil orientere dig om tjenesten (Dansk Patient Sikkerheds Database) og om anmeldelse af utilsigtede hændelser med medicin og udstyr.

2. Klik på linket www.dpsd.dk i relevansboksen

3: Se dig omkring i 5-20 minutter (afhængig af tid og interesse) på siderne og når du har gjort det

4. Svar på fem spørgsmål, der kommer automatisk frem i et pop up vindue når du forlader siden.

Måske kan du samtidig få svar på spørgsmål som: Hvem skal anmelde utilsigtede hændelser? Hvad sker der efter man har anmeldt utilsigtede hændelser? Hvornår er noget en utilsigtet hændelse?

Ved at deltage i denne undersøgelse medvirker du til at sikre at tjenesten er så brugervenlig og nem at anvende som mulig. Der vil komme en masse sundhedsfaglige medarbejdere på sygehuse til gode - måske en dag dig selv.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024