Den Danske Kvalitetsmodel

Tina Møller
Dokumentation
Den Danske Kvalitetsmodel for Sundhedsvæsenet er et fælles dansk system til understøttelse af kontinuerlig kvalitetsudvikling i hele det danske sundhedsvæsen. Kvalitetsmodellen vil, principielt set, omfatte alle patientforløb i sundhedsvæsenet. Udviklingen af Kvalitetsmodellen sker over en årrække og inddeles i versioner. Første version skal omfatte alle danske offentlige sygehuse, inklusiv samarbejdet med og relationer til andre institutioner og sektorer.

Som et første trin i udviklingen af Kvalitetsmodellen, er der udarbejdet et udkast til modelbeskrivelse af Kvalitetsmodellens første version. Udkastet er udarbejdet med henblik på at give et konkret grundlag for drøftelser og beslutninger. Med henblik på at kvalificere disse drøftelser bedst muligt, fremlægges udkastet til modelbeskrivelse i almindelig cirkulation, med mulighed for at kommentere.

Endvidere er udkastet sendt i høring hos en række af sundhedsvæsenets centrale interessenter.

Såfremt du måtte have kommentarer kan disse sendes til: [email protected] Frist for kommentarer er den 6. juni 2003, kl. 12.


Udkast til modelbeskrivelse (pdf)

Kort beskrivelse af Kvalitetsmodellen og modelbeskrivelsen (pdf)


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024