Denne uge på Sundhed (23)

DET SKER: I denne uge holder ministeren grundlovstale, og der finder tre 2. behandlinger og fire 3. behandlinger sted på sundhedsområdet. Danske Regioner afholder konference om klinisk etik.
Foto: Colourbox
Lobna Taiybi
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Tirsdag 5. juni holder minister for sundhed og forebyggelse, Astrid Krag (SF), sin grundlovstale til SF Fyens og SF Assens i Vissenbjerg.

Folketinget
Onsdag 6. juni er der 2. behandling af ændring af lov om kunstig befrugtning i forbindelse med lægelig behandling, diagnostik og forskning. Lovændringen sker blandt andet for at udvide lov om kunstig befrugtnings anvendelsesområde og for at give mulighed for anonym og ikkeanonym æg- og sæddonation i forbindelse med behandling med kunstig befrugtning (L 138). 3. behandling af lovændringen finder sted fredag 8. juni.

Samme dag er der også 2. behandling af ændring af sundhedsloven i forbindelse med justeringer vedrørende blandt andet planlægning, samarbejde, it, kvalitet og finansiering af sundhedsvæsenet (L 139). 3. behandling af lovændringen finder sted fredag 8. juni.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024