DF kræver 24 mio. til gigtforskning

NYHED: Dansk Folkeparti kræver 24 mio. kr. over tre år til forskningsprojekt i slidgigt på finansloven for 2006. Det vedtog partiet på dets sommergruppemøde. S foreslog mandag en national gigthandlingsplan.
Lars Igum Rasmussen

Dette tiltag danner grundlag for, at vi kan lave en gigthandlingsplan, for vi skal ikke gribe ud i den blå luft. Vi har kræftplan og hjerteplan, fået bevilget penge til det, og det er nu på skinner. Men vi skal også videre til andre sygdomme

Birthe Skaarup
Sundhedsordfører for Dansk Folkeparti
Partierne på Christiansborg står i kø for at hjælpe landets gigtlidende.

Tirsdag kunne Altinget oplyse, at Socialdemokraterne tager ønsket om en national gigthandlingsplan med til finanslovsforhandlingerne, der starter i begyndelsen af september.

Tirsdag formiddag var det Dansk Folkepartis tur til at stille krav til manden på pengekassen, Thor Pedersen (V):

"Over en tre-årig periode ønsker Dansk Folkeparti, at der afsættes otte mio. kr. årligt til en styrket, målrettet, og koordineret forskning i slidgigt. Det er en del af vores forslag til finansloven," siger Dansk Folkepartis sundhedsordfører og formand for Folketingets Sundhedsudvalg, Birthe Skaarup, til Altinget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024