Disse bevillinger udløber på Heunickes område

Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme, behandlingstilbud til mennesker med spiseforstyrrelsen BED og en forsøgsordning med glukosemålere. Det er nogle af de bevillinger, som står til at udløbe på sundhedsministerens område. Få det fulde overblik her.

De store Covid-bevillinger videreføres ikke i regeringens finanslovsudspil, men det er endnu uvist, hvor mange penge der skal afsættes til revaccination af befolkningen. Her er statsministeren på besøg i et vaccinationscenter.
De store Covid-bevillinger videreføres ikke i regeringens finanslovsudspil, men det er endnu uvist, hvor mange penge der skal afsættes til revaccination af befolkningen. Her er statsministeren på besøg i et vaccinationscenter.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Signe Løntoft

Sundhedsministeriet har udformet en opgørelse over alle de bevillinger, som udløber på Magnus Heunickes ressortområde i år.

En stor portion af disse er bevillinger vedrørende Covid-19. Det drejer sig blandt andet om bevillinger til vaccinationsplanen og til reserven til test- og smitteopsporing.

Derudover udløber en række bevillinger relateret til satspuljeaftaler og finanslovsaftaler.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024