Endelig ny kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen

NYHED: Susse Maria Holst bliver ny kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen. Hun har ikke tidligere erfaring fra sundhedsområdet, men en god del erfaring fra det politiske.
Maria Dalby
"Det har været en turbulent periode, så vi glæder os over, at vi har fået en faglig dygtig og kompetent kommunikationschef," siger Lone Asp fra Sundhedsstyrelsens kommunikationsafdeling.

Susse Maria Holst begynder i sit nye job 1. juni, og udtaler:
"Jeg glæder mig til at begynde som kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen. Jeg har fokus på faglighed, troværdighed og det løsningsorienterede, når jeg arbejder med profil og pressearbejde. Sundhedsstyrelsen har et flot presse- og kommunikationsarbejde - og det ser jeg frem til at udvikle sammen med mine kommende kolleger."

Hurtigt ind i sundhed
Selvom hun ikke har tidligere erfaringer fra det sundhedspolitiske, er forventningerne til hende allerede høje.

"Jeg tror på, at hun har evnerne til at sætte sig ind i det sundhedspolitiske. Ikke mindst med sin baggrund i det politiske og organisatoriske miljø, som hun kommer fra. Hun har en stor interesse i det sundhedspolitiske, så hun skal nok få den indsigt, der skal til," siger Lone Asp.

Dokumentation

Kort om den nye kommunkationschef:
Susse Maria Holst er cand.comm. (1994, RUC) og kommer fra en stilling som kommunikations- og indsamlingschef i Dansk Flygtningehjælp, hvor hun siden 2002 har haft ansvaret for presse, kommunikation, kampagner og indsamling samt personale og budget.

CV for Susse Maria Holst, 40 år:
2002 - 2007  Kommunikations- og indsamlingschef i Dansk Flygtningehjælp
1997 - 2002  Leder af LO's presse- og informationsarbejde
1995 - 1997  Konsulent i LO's udviklingsprojekt: "Det udviklende arbejde"


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024