Endnu en patientforening ser dagens lys

NOTE: En patientforening for de fejlbehandlede, Fejlbehandlet.org, er stiftet. Den skal arbejde for de patienter, der oplever fejlbehandlinger.
Maria Dalby
Formanden for den nye patientforening, Fejlbehandlet.org, er selv fejlbehandlet og ved derfor, hvor svært det kan være at få erstatning. Bjarne Schou hedder han, og han vil nu kæmpe for patienternes rettigheder, når der sker en fejlbehandling.

50.000 mennesker skønnes at blive fejlbehandlet om året i Danmark. Men under halvdelen søger erstatning, og det vil Fejlbehandlet.org råde bod på.

Foreningen skal ikke være en protestforening, men derimod tilbyde økonomisk og juridisk hjælp, fordi systemet i dag stiller alt for høje krav til den enkelte patient. Foreningen mener, at kravene for at få erstatning er blandt de strammeste i verden. Foreningen vil også oprette støttegrupper til de fejlbehandlede og deres pårørende.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024