Ensartede krav til hele lægemiddelindustrien

Claus Iversen
"Set gennem Lif-briller er der grund til at være tilfreds med den seneste årsberetning fra Nævnet for Medicinsk Informationsmateriale, NMI", det slår Lifs formand Teddy Hebo Larsen fast efter at have gennemlæst beretningen.

"Det er meget tilfredsstillende, at der nu kan ses et resultat af den indsats og vægt, Lif har lagt på ordnede forhold i samarbejdet med både læger og andet sundhedspersonale de seneste par år.

NMIs aktiviteter dokumenterer en kraftig aktivitetsstigning blandt vore medlemmer. Samtidig er antallet af alvorlige påtaler faldet markant. Det dokumenterer, at vi tager de aftaler alvorligt, som vi indgår med vore samarbejdspartnere.

Vi har med samarbejdsaftalerne ønsket at skabe gennemsigtighed i samarbejdet og klare linier for de fælles arbejdsflader. Det er i øvrigt i alle parters interesse. At det så også kan ses af årsberetningen, at NMI i 2002 har påtalt færre overtrædelser og har udstedt færre bøder, er kun glædeligt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024