KL: Kritik af kommuners indsats bygger på myter

OPGAVER: Lægeforeningen og Danske Patienter mener, regeringen kraftigt skal overveje at fratage kommunerne en række sundhedsopgaver. Men de to foreningers argumenter bygger på myter, siger KL's formand Jan Trøjborg (S).
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Hidtil har der på Christiansborg ikke været vilje til at prioritere det nære sundhedsvæsen, på samme måde som man prioriterer det behandlende sundhedsvæsen på sygehusene.

Jan Trøjborg (S)
KL, formand

Selvfølgelig er der altid noget, der kan blive bedre. Men grundlæggende er jeres kritik forkert. Nogenlunde sådan kan man sammenfatte KL-formand Jan Trøjborgs (S) svar på Danske Patienters og Lægeforeningens sønderlemmende kritik af kommunernes sundhedsindsats.

I dagens anden artikel om emnet (se linkboks) peger de på en række sundhedsområder, hvor de ikke mener, at kommunerne har gjort det godt nok.

Jan Trøjborg afviser, at kommunerne leverer meget forskellig kvalitet på sundhedsmrådet, sådan som Danske Patienter mener i dagens anden artikel.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024