Mere fokus på forebyggelse

Formanden for Apotekerforeningen er tilfreds med, at der sættes større fokus på forebyggelse med finanslovsforslaget. De har forslag klar i skuffen, som bare venter på at få tildelt midler.
Claus Iversen

Det er grotesk, at hele ti procent af indlæggelserne af ældre på hospitalers medicinske afdelinger skyldes fejlmedicinering.

Paul Bundgaard
Formand for Danmarks Apotekerforening
Formanden for Danmarks Apotekerforening, Paul Bundgaard, ser med stor interesse, at regeringens finanslovsforslag for 2004 prioriterer sundhedsområdet.

Det skal forstås på den måde, at de mange sider omhandlende sundhedsområdet ifølge Paul Bundgaard indeholder meget rammelovgivning, hvilket han mener, er den rigtige vej at gå:

"I forhold til sidste år, hvor bekæmpelsen af ventelister var hovedprioriteten, så lægges der denne gang op til at afsætte midler til mere forebyggende formål, og her er vi meget interesseret i at hjælpe til."

Han læser forslaget, som om der i højere grad end tidligere målrettet sigtes mod succes for både den enkelte patient og for samfundsøkonomien generelt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024