Netavisen Altinget ønsker godt nytår

De nu i alt fem forskellige nyhedsbreve fra Altinget er tilbage fra mandag den 9. januar. Stort indenrigspolitisk år i sigte, som en af Folketingets største redaktioner dækker online med nyheder, baggrunde, portrætter, analyser og målinger.
Det politiske liv ventes med jul og nytår at gå i dvale - for vores eget vedkommende udkommer næste nyhedsbrev fra Altinget mandag den 9. januar.


Altinget.dks redaktion ligger på Christiansborg Ridebane, der snart har 300 år på bagen. I vintersneens tusmørke kan man føle sig hensat til lige dele guldalder og Hammershøi (foto: Altinget.dk, december 2004).

2006 kan ikke undgå at blive et stort indenrigspolitisk år med den slagplan, statsministeren har lagt. Der skal vedtages velfærdsreformer, herunder tages stilling til Danmarks placering i en globaliseret verden.

Netavisen Altinget.dk, der i dag er blandt de tre største redaktioner på Christiansborg, vil naturligvis dække begivenhederne tæt på vores fem specialportaler - i form af nyheder, baggrunde, analyser, portrætter og målinger. Tak for 2005 og på virtuelt gensyn i 2006.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024