Ny undersøgelse om fysisk aktivitet

Tina Møller
Dokumentation
Sundhedsstyrelsen lavede i efteråret 2002 en undersøgelse af danskerne motivation og barriere for at fysisk aktivitet. PLS RAMBØLL Management stod for undersøgelsen, der indeholder en kvantitativ del baseret på 2000 interviews og en kvalitativ del baseret på 36 interviews. Her kan du se et resumé af undersøgelsen og den kvantitative og kvalitative del i sin hele form.

Læs resumé (pdf)

Læs den kvantitative del (pdf)

Læs den kvalitative del (pdf)



Støtte til aktiviteter i forbindelse med Sundhedsstyrelsens kampagne "Rør dig mindst 30 minutter om dagen - det tæller alt sammen". Amterne kan søge støtte til aktiviteter i forbindelse med kampagnen.

Her finder du kriterier for at opnå støtte samt det ansøgningsskema (pdf) som skal anvendes, når der søges. Det er kun amterne der kan søge og ansøgningsfristen er d. 20. marts.

Institut for Idræt, Københavns Universitet afholder i løbet af foråret forelæsninger om forskellige aspekter af fysisk aktivitet. Forelæsningerne er åben for alle og tilmelding er ikke nødvendigt. For nærmere oplysninger se dette link.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024