Nyt sundhedspolitisk netværk

Sundhedspolitisk netværk bliver startet op af virksomheden Samuelsen.
Maria Dalby
Fakta
Den centrale styring

Sundhedsstyrelsens rolle i relation til regioner, kommuner, sygehuse og almen praksis.´Centrale krav til behandlingsstrategier og sundhedsaftaler. Herunder kvalitetsstyring/standarder.

Ved Medicinaldirektør Jens Kristian Gøtrik.

Brugerperspektivet på sundhedsområdet i lyset af kvalitetsreformen

Brugernes øgede krav til Sundhedsvæsenet. Patientinvolvering. Hvad forventer brugerne af kvalitetsreformen på sundhedsområdet? Desuden input fra forårets offentlige møder om kvalitetsreformen.

Ved Leder af formandskabet for Patientforum Susanne Volqvartz, Hjerteforeningen.

Samspillet mellem Kommunerne og Sundhedssektoren

Finansiering og forløb af borger- og patientrettet forebyggelse, samt genoptræning. Takststrukturer, potentialet for kommunerne og risiko for kassetænkning.

Ved Senior projektleder Jakob Kjellberg, DSI.

De organiserede interesser og samspillet mellem de mange aktører i sundhedssektoren

Patientorganisationer, medarbejderorganisationer, brancheorganisationer, lægefaglige selskaber. Sundhedsområdet er gennemorganiseret - en udfordring for reformivrige sundhedspolitikere. Hvordan sikrer vi et godt samspil mellem interesserne, og hvordan sikrer vi, at også de mindre velorganiserede interesser bliver hørt?

Ved afdelingschef Vagn Nielsen, Sundheds- og Indenrigsministeriets departement.


Kilde: Samuelsen

Et sundhedspolitisknetværk, hvor folk kan bygge bro over deres interesser. Syv netværksdage med fagligt indhold og mulighed for at udveksle viden, ideer og interesser, sådan lyder tilbudet fra Samuelsen.

Konferencevirksomheden Samuelsen forsøger sig nu med et fagligt netværk, efter succes med netværk for interesseorganisationer.

"Når valget er faldet på sundhedspolitik, så handler det om, at der er mange professionelt orienteret interesser. Der er en bred gruppe af interesser omkring sundhedspolitik, som er et meget spændende område," siger Morten Samuelsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024