Patienter og Læger roser evaluering

DOKUMENTATION: Mens de praktiserende læger skumler over evaluering af kommunalreformen, er der ros fra både Lægeforeningen og Danske Patienter.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Der er primært ros fra Danske Patienter og Lægeforeningen oven på evalueringen af kommunalreformen, som et udvalg under regeringen har offentliggjort. Danske Regioner og KL er kommet med deres første reaktion på evalueringen. Læs KL's og Danske Regioners reaktion her.

Lægeforeningen og Danske Patienter hæfter sig ved, at der lægges op til, at sygehusene får større indflydelse på genoptræningsplanerne for patienter med komplicerede genoptræningsbehov. Begge glæder sig også over, at rapporten anbefaler, at man skal stramme op på sundhedsaftalerne mellem kommuner og regioner.

Hos Praktiserende Lægers Organisation er man stærkt kritisk over for rapportens anbefalinger om, at regionerne og staten får langt mere indflydelse og overblik over praksissektoren - herunder også økonomien.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024