Sagsgang ved anmeldelse til Medicinpriser - Lægemiddelstyrelsens Specialitetstakst

Til virksomheder som anmelder til Medicinpriser - Lægemiddelstyrelsens Specialitetstakst
Sandra Schwartz
Dokumentation
Generelle deadlines
Sagsgang ved anmeldelse til Medicinpriser - Lægemiddelstyrelsens Specialitetstakst Lægemiddelstyrelsen offentliggør Medicinpriser - Lægemiddelstyrelsens Specialitetstakst fredag kl. 18.00, før den træder i kraft mandag kl. 00.00. Anmeldelsestidspunktet er mandag kl. 20.00.

Nedenfor gennemgår vi tidsfrister og kontrolprocedurer i forbindelse med produktionen af Medicinpriser. Vi gør opmærksom på en række generelle forhold, som kan fremme en smidig sagsgang.

Anmeldelser skal være modtaget i Lægemiddelstyrelsen senest mandag kl. 20.00, 14 dage før Medicinpriser træder i kraft Alle ændringer til Medicinpriser skal være os i hænde senest mandag kl. 20.00, for at et firma ikke skal kunne skaffe sig fordele i forhold til andre firmaer. Anmeldelser, som Lægemiddelstyrelsen modtager senere, vil blive effektueret i den takst, der træder i kraft fire uger senere.

Brug af fax
Alle faxer vedrørende ændringer til Medicinpriser indsendes på faxnummer 44 94 38 28. Faxen afbrydes mandag aften kl. 20.00. OBS! Forvent ikke, at en 15 siders fax med anmeldelser kan nå igennem til Lægemiddelstyrelsen på under to minutter, når alle andre forsøger at faxe samtidig. Sørg derfor for at sende faxen i god tid, inden fristen udløber.

Korrekturlister for prisændringer udsendes onsdag morgen kl. 9.00

Kontakt straks Lægemiddelstyrelsen for at få afklaret, hvad der er gået galt, hvis du ikke har modtaget en priskorrekturliste senest onsdag kl. 11.00.

Godkendelse af priser onsdag kl. 16.00 Lægemiddelstyrelsen opfatter priserne som godkendt, hvis vi ikke har hørt fra dig senest onsdag kl.16.00. Lægemiddelstyrelsen er ikke ansvarlig for mangler eller fejl, som opstår i forbindelse med indtastningen, hvis du ikke reagerer på priskorrekturlisten. Efter onsdag kl. 16.00 kan vi ikke rette de fejl, du evt. selv har begået i forbindelse med anmeldelsen.

Korrekturlister for sortimentsændringer udsendes torsdag kl. 9.00

Kontakt Lægemiddelstyrelsen med det samme for at få afklaret, hvad der er gået galt, hvis du ikke har modtaget en pakningskorrekturliste senest torsdag kl. 11.00.

Godkendelse af sortimentsændringer torsdag kl. 14.00 Lægemiddelstyrelsen betragter pakningsændringerne som godkendt, hvis vi ikke har hørt fra dig senest torsdag kl. 14.00. Lægemiddelstyrelsen er ikke ansvarlig for mangler eller fejl, som er opstået i forbindelse med indtastningen, hvis du ikke reagerer på pakningskorrekturlisten. Efter torsdag kl. 14.00 kan vi ikke rette de fejl, du evt. selv har begået i forbindelse med anmeldelsen.

Lægemiddelstyrelsen kan kun påtage sig at sende til ét faxnummer per firma

Vi faxer ud til mange firmaer i forbindelse med produktionen af Medicinpriser. For at undgå at vi sender til et uaktuelt faxnummer, kan Lægemiddelstyrelsen ikke påtage sig at faxe til forskellige numre i forbindelse med møder, ferier o.l. i de forskellige virksomheder. Derfor må virksomheden selv sørge for, at de korrekturfaxer, som Lægemiddelstyrelsen har sendt ud, bliver videreformidlet til den rette person indenfor tidsfristerne. Hvis et firma ønsker at ændre faxnummer, skal firmaet sende oplysningerne til Medicinpriser i en separat fax eller per brev.

--------------------------------------------------------------------------------

Særlige deadlines
Jul og nytår 2003

Anmeldelser skal være modtaget i Lægemiddelstyrelsen senest mandag den 22. december 2003 kl. 20.00. Vi udsender korrekturlister for pris- og sortimentsændringer senest tirsdag den 30. december 2003 kl. 8.00. Lægemiddelstyrelsen opfatter alle ændringer som godkendt, hvis vi ikke hører fra dig senest kl. 11.00 samme dag. Ændringerne i Medicinpriser træder i kraft mandag den 5. januar 2004.

Helligdage

Ved skæve helligdage kan takstproduktionens tidsfrister oftest ikke følge de retningslinier, som er angivet ovenfor i Generelle deadlines. Svartiderne vil være anført, når vi sender korrekturlisterne ud. De ændrede tidsfrister er angivet nedenfor. Bemærk, at der gælder de samme regler for at overholde særlige deadlines, som er angivet ovenfor i Generelle deadlines.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024