Stor interesse for at netværke om sundhed

NOTE: Sundhedspolitik er et hit. Samuelsen starter endnu et netværk om sundhedspolitik, så folk kan mødes på tværs.
Maria Dalby
Fakta

Netværket henvender sig til:

Sundhedspolitikere
Embedsmænd i sundhedsforvaltningen
Ledelse og nøglemedarbejdere i organisationer, institutioner og virksomheder i sundhedssektoren

 


Kilde: Samuelsen
Nu får sundhedspolitiske aktører mulighed for at tale uformelt sammen samt få input til at gå nye veje, når der skal sættes en sundhedspolitisk dagsorden.

Samuelsen opretter endnu et sundhedspolitisk netværk, hvor aktørerne kan tale sammen på tværs. Ideen er, at erfaringsudveksling kan gøre det lettere at få viden og indsigt i, hvad der rører sig på den sundhedspolitiske scene.

"Ideen med vore netværk er at kombinere den frie erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer med eksterne bidrag af høj faglig relevans," siger Morten Samuelsen, direktør i Samuelsen.

En kombination, der allerede har fået overtegnet et netværk for sundhedsaktører, der begyndte i efteråret. Programmet for det nye netværk vil blive sat sammen ud fra medlemmernes ønsker. Interesserede kan deltage i et planlægningsmøde den 17. april. Mere information kan findes på http://www.samu.dk/

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024