Strukturreform mod patienternes ønsker

KONFERENCE: Hvis ikke sundhedssektoren er opmærksom og medtænker kommunikation og patientinddragelse, vil strukturreformen gå modsatte vej af patienternes ønsker, sagde ekspert på patienttilfredshed til konference mandag.
Lars Igum Rasmussen

Patienterne er de eneste, der gennemlever det samlede patientforløb og dermed de eneste, der har en samlet vurdering af dette.

Morten Freil, afdelingsleder
Det, der skulle have været en styrkelse af den danske sundhedssektor, kan føre til det modsatte. Strukturreformen kan ende med at blive mere af det, som landets patienter ønsker mindre af.

Mens reformen vil føre til større enheder og dermed færre sygehuse, ønsker landets patienter tilgængelighed og valgmulighed.

Mens reformen vil føre til mere specialiserede afdelinger og dermed flere overgange ønsker patienter bedre sammenhæng i sundhedssektoren.

Mens reformen vil føre til en højere grad af specialisering og fokus på sygdomme ønsker patienterne fokus på individet og helheder.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024