Udgivelser af sundhedsstatistik

Tina Møller
Dokumentation
"Nye tal fra Sundhedsstyrelsen" indeholder artikler med oplysninger om sundhedsvæsnet samt befolkningens sundheds- og sygelighedsforhold. Grundlaget for artiklerne er de registre, som Sundhedsstyrelsen har ansvaret for. Det omfatter blandt andet Landspatientregisteret, Dødsårsagsregisteret og Cancerregisteret.

"Nye tal fra Sundhedsstyrelsen" henvender sig til fagper- soner, der arbejder med statistik for sundhedsområdet, politikere og administratorer inden for stat, amter og kommuner, samt privatpersoner med interesse for sundhedsstatistik.

Til og med nr. 9, årgang 2002, har "Nye tal fra Sundhedsstyrelsen" været udgivet som blad. Fremover vil artikler kun være tilgængelige her på siden. Artiklerne kan frit downloades - og kan refereres med tydelig kilde- angivelse.

Under "Sundhed og sygdom" kan læses om: Fødsler, forekomst af kræft og andre sygdomme - og dødsårsager.

Under "Behandling i sundhedsvæsenet" kan læses om: Abort og fertilitetsbehandling, behandling ved sygehuse, stofmis- brugere i behandling, sygesikringsydelser og tvang i psykia- trien.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024