Workshop om forskningsarbejde

Sandra Schwartz
Dokumentation
Workshop om forskningsarbejde

Er du alternativ behandler? Og har du brug for hjælp til at komme i gang med et forskningsprojekt? Så er den gratis workshop ”Introduktion til forskningsarbejde” måske noget for dig.

Behovet for forskning i alternativ behandling er stigende, og mange alternative behandlere ønsker at spille en aktiv rolle i forskningen i alternativ behandling. Derfor arrangerer ViFAB i december en workshop, hvor deltagerne vil blive introduceret til de opgaver og problemstillinger, som er forbundet med at udvikle og gennemføre et forskningsprojekt.

Deltagerne vil komme til at arbejde konkret og praktisk med at udvikle et forskningsprojekt. Nogle af opgaverne vil for eksempel gå ud på at formulere forskningsspørgsmål og beskrive design og metodevalg.

ViFAB vil i samme forbindelse præsentere manuskriptet til sin kommende udgivelse ”Forskningsguide for alternative behandlere”, som handler om, hvordan man udvikler og gennemfører et forskningsprojekt. Deltagerne vil på workshoppen få mulighed for at komme med kommentarer til guiden.

Undervisere:

Leila Eriksen, FDZ
Lisbeth Ørtenblad, ViFAB
Niels Viggo Hansen, ViFAB
Tid og sted:

Workshoppen afholdes to gange – første gang i Odense, derefter i Århus. Odense - mandag den 8. december, kl. 10 – 17 Odense Universitetshospital, Klinikbygningen, lokale: ”Nielsine Nielsen” Sdr. Boulevard 29 5000 Odense C

Århus - onsdag den 10. december 2003 kl. 10 – 17 Aarhus Universitet, Studenternes Hus, Mødelokale 1 Ndr. Ringgade 3 8000 Århus C

Pris og tilmelding:

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig via e-mail [email protected] eller på tlf. 87 39 15 30.

På hver workshop er der plads til 25 deltagere. Pladserne uddeles efter først til mølle-princippet.

De 25 deltagere vil modtage en bekræftelse på deres tilmelding fra ViFAB. Sammen med bekræftelsen vedhæfter ViFAB manuskriptet til ”Forskningsguide for alternative behandlere”. Underviserne forudsætter, at deltagerne har læst guiden inden workshoppen.

Deltagerne sørger selv for forplejning. Både i Odense og i Århus vil der være mulighed for at købe både vådt og tørt i kantinen.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024