Ladestandere, postomdeling og milliardplan: Her er fem nedslag i det transportpolitiske forår

Anders Eldrup guidede til ladeinfrastruktur, postaftalen blev forlænget for fjerde gang, og regeringen spillede ud med planer om grønne byer og nye motorveje. Få overblikket over det transportpolitiske forår her. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Det transportpolitiske forår har budt på ladestandere, postomdeling og milliardplan. I det følgende kan du læse Altingets bud på fem væsentlige nedslag fra det transportpolitiske forår:

Anders Eldrups elbilkommission præsenterede sine anbefalinger til udrulning af ladeinfrastrukturen, der skal gøre det muligt at udskifte benzin- og dieselbilerne med elbiler. 
Anders Eldrups elbilkommission præsenterede sine anbefalinger til udrulning af ladeinfrastrukturen, der skal gøre det muligt at udskifte benzin- og dieselbilerne med elbiler.  Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Efter at have udskudt det et par måneder kunne Anders Eldrup og den resterende bilkommission i februar præsentere sine anbefalinger til, hvordan ladeinfrastruktur, elnet og afgifter bør indrettes for at understøtte omstillingen til en elbaseret bilpark.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024