Mindeord: Senior partner Bernt Jørgensen

CostPartner A/S skriver mindeord om senior partner Bernt Jørgensen.

Nikolaj L. Simonsen

Bernt Jørgensen, Skodsborg Strandvej 289, Skodsborg.


Det var med stor sorg, vi mandag den 10. november modtog meddelelse om, at vores højt respekterede og gode kollega, Regional Director og Partner Bernt  Jørgensen, var afgået ved døden.

Med Bernt har vi ikke alene mistet en af branchens dygtigste ledere med over 30 års erfaring indenfor transport og logistik, men vi har også mistet en af de mest  ansvarsbevidste og loyale personligheder, der aldrig gik på kompromis med kvalitet, service og indsats overfor sine kunder, kolleger og CostPartner. Det var altid en  fornøjelse at læse Bernts nyhedsbreve og øvrige korrespondancer, hvor han udtrykte sig fejlfrit og yderst elegant på dansk og engelsk.

Med baggrund i en økonomisk uddannelse fra Handelshøjskolen og en grundlæggende speditøruddannelse tog Bernt springet ind i transportbranchen, hvor han  arbejdede i hele sin karriere. I en længere årrække var Bernt hos DFDS Transport og endte som divisionschef for Norden, inden han tiltrådte en stilling i Scan Global Logistics som Executive Vice President. I 2009 kom Bernt til CostPartner fra en stilling som direktør i TimeAdvisor. I CostPartner har Bernt været ansvarlig for  aktiviteterne på Sjælland, og i 2012 fik han ansvaret for etablering af CostPartner i Sverige, hvilket allerede er en stor succes. Bernt gik længere end de fleste på sin  egen positive og elegante facon, og han efterlader sig et stort tomrum i CostPartner – både som Partner, kollega og ven - som bliver svært at fylde ud. Vore tanker går til Karen og Caroline og Bernts øvrige familie.

Æret være Bernt Jørgensens minde.

CostPartner A/S

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024