Gymnasierektor: Bertel tager fejl

KRITIK: Kritikken fra Bertel Haarder (V) preller af på formanden for gymnasierektorerne, Peter Kuhlman. Vi har ikke reel indflydelse, siger han.
Anders Heissel

Det dækker over, at ministeriet tit gerne vil have os siddende med ved bordet og orientere os og på den måde legitimere, at vi bliver hørt. Men det har det ikke været i denne situation.

Peter Kuhlman
Formand for Gymnasieskolernes Rektorforening

Kritik fra blandt andre formanden for Gymnasieskolernes Rektorforening, Peter Kuhlman, fik for nylig undervisningsminister Bertel Haarder (V) til at svare igen (se link).

Men Peter Kuhlman fastholder sin kritik af den undersøgelse, der skal finde besparelser ved at optimere brugen af it i administrationen på alle ungdomsuddannelser.

Og selv om Bertel Haarder understregede, at uddannelserne var blevet taget med på råd, og at undersøgelsen var blevet rettet til efter ønske fra blandt andre Peter Kuhlman, er det kun delvist rigtigt.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024