LA alligevel med i EUD-forhandlingerne

EUD: Med et års forsinkelse har Liberal Alliance sagt god for den seneste praktikpladsaftale, og derfor kommer partiet nu til at sidde med ved forhandlingsbordet, når erhvervsuddannelsesreformen skal forhandles på plads.
Liberal Alliances uddannelsesordfører, Merete Riisager, skal nu sidde med ved forhandlingsbordet, når EUD-reformen skal forhandles på plads.
Liberal Alliances uddannelsesordfører, Merete Riisager, skal nu sidde med ved forhandlingsbordet, når EUD-reformen skal forhandles på plads.Foto: Facebook
Per Bang Thomsen

Det har været meget vigtigt for undervisningsministeren (Christine Antorini (S), red.), at praktikpladsaftalen skulle være grundlag for forhandlingerne, og det kan vi godt leve med. Det er ikke nogen stor og afgørende aftale, som hverken løser praktikpladsudfordringen, eller gør ubodelig skade.

Merete Riisager (LA)
Uddannelsesordfører

Liberal Alliance kommer alligevel til at sidde med ved forhandlingsbordet i Undervisningsministeriet, når reformen af erhvervsuddannelserne skal forhandles på plads.

Det bekræfter partiets uddannelsesordfører, Merete Riisager, over for Altinget | Uddannelse.


Liberal Alliance var ellers udelukket fra forhandlingerne, eftersom partiet valgte at stå uden for den praktikpladsaftale, som resten af Folketingets partier blev enige om sidste år.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024