S presser forsat regeringen i Deloitte-sagen

BESPARELSER: Socialdemokraterne holder fast i sagen om den kritiserede Deloitte-rapport og kalder rapporten for magtmisbrug. Gymnasierne forudser nedskæringer på undervisningen som konsekvens.
Christine Antorini (S) slipper ikke sagen om den kritiserede Deloitte-rapport.
Christine Antorini (S) slipper ikke sagen om den kritiserede Deloitte-rapport.Foto: Pressefoto
Anders Heissel

Det tangerer magtmisbrug, når fagligt spinkle rapporter igen får direkte politisk konsekvens med store besparelser, som Finansministeriet og Undervisningsministeriet ikke kan dokumentere er reelle.

Christine Antorini
Socialdemokraternes uddannelsesordfører

Socialdemokraterne fastholder presset på undervisningsminister Bertel Haarder (V) i sagen om den kritiserede Deloitte-rapport.

Rapporten konkluderede sidste år, at der kan spares over 300 millioner kroner på administrative fællesskaber på gymnasierne, SOSU-skolerne og VUC-skolerne. Men uddannelserne er stærkt uenige i konklusionen og fik i dette efterår lavet en modrapport af et andet konsulentfirma, der kritiserede Deloitte-rapporten for at være mangelfuld og direkte fyldt med fejl.

Tangerer magtmisbrug
I et svar på den kritik fejer Deloitte nu alle kritikpunkterne af bordet, men det får ikke Socialdemokraternes uddannelsesordfører Christine Antorini til at stoppe.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024