Minister præsenterer FN's Udviklingsrapport 2013

KORT NYT: Udviklingsminister Christian Friis Bach (R) og FN's under-generalsekretær Rebeca Grynspan præsenterer torsdag 14. marts FN's udviklingsprogram UNDP's Udviklingsrapport 2013.
Anne Justesen
Fakta

FN's Udviklingsprogram UNDP (United Nations Development Programme) er FN's globale udviklingsnetværk.

Netværket arbejder i hele verden og samarbejder med nationale partnere for at fremme bæredygtig menneskelig udvikling.

Netværket  arbejder for at bekæmpe fattigdom og styrke bæredygtige, demokratiske og legitime institutioner, som kan forbedre folks liv.


Kilde: UNDP

På en konference torsdag 14. marts lancerer udviklingsminister Christian Friis Bach og FN's under-generealsekretær Rebeca Grynspan årsrapporten Syds Fremgang - Menneskelig Udvikling i en Mangfoldig Verden fra FN's udviklingsprogram (UNDP). 

Mens den økonomiske udvikling i de rige lande mange steder er gået i stå, oplever lande i Syd gennemsnitlige vækstrater på 5-6 procent. Fremgangen handler dog om mere end blot økonomisk vækst. Den er også resultatet af løbende investering i menneskelig udvikling.

Årsagerne og konsekvenserne af den store økonomiske og menneskelige fremgang i Syd analyseres i rapporten fra UNDP. Rapporten ser på det grundlæggende skift i den globale dynamik, som bliver drevet af de nye magter i Syd. 

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Udvikling

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024