Støttepartier efterlyser data om normeringer i SFO'er

R og EL vil have børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil til at sætte gang i arbejdet med at fremskaffe bedre data om normeringerne i SFO'er og klubtilbud. 

<div><div><div>Der opgøres på nuværende tidspunkt ikke normeringer i SFO og fritidshjem, skriver børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i et folketingssvar til Radikales børneordfører, Lotte Rod.</div></div></div>
Der opgøres på nuværende tidspunkt ikke normeringer i SFO og fritidshjem, skriver børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i et folketingssvar til Radikales børneordfører, Lotte Rod.
Foto: Christian Liliendahl/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Med aftalen om minimumsnormeringer på plads, er flere af regeringens støttepartier begyndt at gøre klar til en ny normeringsdiskussion. Denne gang handler det om normeringerne i landets SFO'er og fritidshjem. Men før de politiske drøftelser for alvor kan komme i gang, kræver det ifølge partierne bedre indsigt i antallet af voksne ude i institutionerne lige nu. 

Den data findes ikke, og derfor vil Radikale og Enhedslisten gå til børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil og bede ministeren igangsætte arbejdet med at fremskaffe data på normeringerne i landets SFO'er og fritidshjem. 

"Det er vigtigt, vi får data på SFO-området lige som det, vi er ved at få forbedret på daginstitutionsområdet," siger Enhedslisten børneordfører, Jakob Sølvhøj.

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Børn

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024