Lisbeth Bech-Nielsen
 spørger 
Peter Hummelgaard

Vil justitsministeren oplyse, hvilke drøftelser, der er mellem Justitsministeriet og Datatilsynet i forhold til værgemålsloven?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Udvalget for Digitalisering og It, Spørgsmål 151

Vil justitsministeren oplyse, hvilke drøftelser, der er mellem Justitsministeriet og Datatilsynet i forhold til værgemålsloven og børns adgang til at indgå aftaler, herunder acceptere sociale mediers servicevilkår mv.? Der henvises til nyhed på Datatilsynets hjemmeside af 1. maj 2024: ”Brev til Børns Vilkår om børn og sociale medier”, hvor det fremgår, at tilsynet i forlængelse af Børns Vilkårs henvendelse vil indgå i en dialog med Justitsministeriet, som er ressortmyndighed for bl.a. værgemålsloven, omkring børns adgang til at indgå aftaler, herunder acceptere sociale mediers servicevilkår.

0:000:00