Lejere undrer sig over minister

LEJELOV: LLO og Danmarks Lejerforeninger undrer sig over, at socialminister Benedikte Kiær (K) på et samråd kritiserede lejernes og udlejernes såkaldte enighedsliste for at mangle substans. Kritikken dækker over manglende politisk vilje hos regeringen, mener man.
Foto: Colourbox.dk
Peter Baggesgaard Hansen

Det er jo sket flere gange, at man er blevet bedt om at sætte sig ned igen til forhandlinger, men det virker mest af alt som om, at man bare ville have ro på området.

Bodil Kjærum
Formand for Danmarks Lejerforeninger

Danmarks Lejerforeninger og Lejernes LO stiller sig uforstående over for socialminister Benedikte Kiærs kritik af den enighedsliste, som lejerne og udlejerne i fællesskab har udarbejdet med henblik på en forenkling af lejeloven.

På et samråd forsvarede ministeren sine forgængere på posten, da Socialdemokraternes boligordfører, Thomas Jensen, kritiserede regeringen for, at der endnu ikke er blevet fremstillet lovforslag på baggrund af parternes enighedsliste.

"Organisationerne har som bekendt af flere omgange vist, at den udtrykte vilje til at nå et resultat har været større end den reelle vilje til at bøje enderne mod hinanden," sagde Benedikte Kiær.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024