Alle salgspriser kan nu ses på kort

BOLIGMARKED: Nu kan man fra computeren let og gratis overskue alle salgspriser på boliger på et kort. Det skal give større gennemsigtighed på boligmarkedet.
Jørgen Skadhede
I januar gav myndighederne slip på tidligere tiders hemmelighedskræmmeri og lagde alle salgspriser fra 1992 og fremefter frit frem på internettet på den offentlige hjemmeside ois.dk.

For at få sin nysgerrighed tilfredsstillet krævede det dog, at man søgte på en specifik adresse. Men nu giver Erhvervs- og Byggestyrelsen de bolighandlende og almindelige nysgerrige meget bedre overblik over de faktiske salgspriser.

Med ny kortløsning på boligeejer.dk kan forbrugerne nu finde salgspriserne ved at bevæge musen rundt på kortet og se priserne på de enkelte ejendomme på en vej og sammenligne priser i forskellige kommuner og postdistrikter.

Baggrunden for den den nye service er at give større gennemsigtighed på ejendomsmarkedet og bedre overblik over salgspriserne.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024