Denne uge på By & Bolig (4)

DET SKER: Der er en række 1. behandlinger på boligområdet, og senere på ugen er der høringsfrist for forslag til ændring af lov om fleksboliger. Statens Byggeforskningsinstitut holder kursus om bygningsreglementet. Læs mere her.
Susie Lund
Fakta
Har du arrangementer, der skal med i Altinget.dks kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Mandag 21. januar besøger by- og boligminister Carsten Hansen (S) Skive Kommune.

Tirsdag 22. januar deltager ministeren i 1. behandling af L 109 og L 114.

Folketinget
Der er ikke planlagt møde i By- og Boligudvalget denne uge.

Tirsdag 22. januar er der 1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om leje, lov om midlertidig regulering af boligforholdene, lov om byfornyelse og udvikling af byer og forskellige andre love (L 109). Lovforslaget omfatter blandt andet totaløkonomisk rentable energiforbedringer og aftale om grøn byfornyelse som led i Energisparepakken.

Samme dag er der 1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om almene boliger, lov om leje af almene boliger og lov om boligbyggeri (L 114). Lovforslaget omfatter fremrykket underretning om boligsocialt anviste lejere, midlertidig genhusning, forenkling vedrørende skillevægsarbejder og udbetaling af ungdomsbidrag.

Fredag 25. januar er der høringsfrist for forslag til lov om ændring af lov om midlertidig regulering af boligforholdene. Forslaget omfatter præcisering af reglerne i boligreguleringsloven om benyttelse af helårsboliger.

Andre arrangementer
Tirsdag 22. januar inviterer Statens Byggeforskningsinstitut til kursus om bygningsreglementet. Kurset giver et samlet overblik over bygningsreglementet og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger.

Se flere arrangementer her.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024