DF sår tvivl om ny salgsordning for almene boliger

NY SALGSORDNING: Dansk Folkeparti sår nu tvivl om det lovforslag om en ny salgsordning for almene boliger, som netop er sendt i høring. DF er med i boligforliget og kræver flere ændringer, før partiet kan stemme for forslaget.
Jørgen Skadhede
Der udestår en række hængepartier, før Dansk Folkeparti kan stemme for den nye salgsordning for almene boliger, som regeringen netop har sendt i høring.

Dansk Folkeparti er en del af boligforliget og kræver flere ændringer af lovforslaget.

DF kræver valuarvurderinger
"Som det ligger nu, kan vi ikke stemme for det. Men nu må vi afvente høringssvarene. Vi er især betænkelige ved, at man kan sælge hele afdelinger eller blokke uden en vurdering af prisen fra en valuar eller en ejendomsmægler. Det er væsentlig for alle, at der kommer en korrekt vurdering. Det er en sikkerhed for alle parter," siger boligordfører Anita Knakkergaard (DF).

Hun mener, at det er underligt, at man skal kunne sælge hel afdeling eller boligblok uden en vurdering fra en valuar eller en ejendomsmægler, når der er krav om en vurdering, når en lejer vil købe sin almene bolig.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024