KAB efterlyser national løsning på Vollsmose-problem

VOLLSMOSE: Boligministeriet bør se på problembeboere på boligshopping i et nationalt perspektiv, lyder opfordringen fra København, efter boligministeren har sat fokus på problemerne i Vollsmose.
Det er ikke kun i Vollsmose, at problembeboere kan flytte mellem forskellige boligafdelinger, hvis de smides ud af deres lejlighed.
Det er ikke kun i Vollsmose, at problembeboere kan flytte mellem forskellige boligafdelinger, hvis de smides ud af deres lejlighed.
Mads Bang
En beboer bliver smidt ud fra sin almene bolig, fordi han sælger stoffer fra adressen. To uger senere anviser kommunen ham en ny bolig i en anden boligafdeling, som ligger 75 meter derfra.

Eksemplet stammer fra KAB og er ikke opfundet til lejligheden, men fra en situation, som boligorganisationen for nylig har oplevet.

Jesper Nygård, direktør i landets største almene boligselskab, KAB, presser på for en fornuftig ordning i forbindelse med beboere i de almene boliger, som enten på grund af manglende betaling af husleje eller grove overtrædelser af husordenen bliver smidt ud.

Ikke kun Vollsmose
I Vollsmose i Odense, der består af tre boligafdelinger, kan beboere, der bliver sat ud af en boligafdeling, flytte videre til den næste og stadig skabe problemer i kvarteret.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024