TikTok åbner dansk kontor

TikTok opruster og slog 1. november dørene op til deres nye danske kontor. Det sociale medie har allerede kontorer i Malmø og Stockholm. 

"Vi ønsker at styrke vores lokale tilstedeværelse i det danske marked, og derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan slå dørene op til vores helt eget kontor," fortæller Liv Sandberg, chef for globale forretningsløsninger for Tiktok i Norden og Centraleuropa om mediets nye danske kontor.
"Vi ønsker at styrke vores lokale tilstedeværelse i det danske marked, og derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan slå dørene op til vores helt eget kontor," fortæller Liv Sandberg, chef for globale forretningsløsninger for Tiktok i Norden og Centraleuropa om mediets nye danske kontor.Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

1,3 millioner danske brugere per måned.  

Sådan lyder den imponerende statistik om det sociale medie TikTok, der specialiserer sig i korte videoer til underholdningsbrug. Nu åbner mediet et nyt kontor i indre København. 

Det fremgår af en pressemeddelelse sendt til Altinget.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Digital

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024